Zoeken

Vivian Lempereur

Ik leef nu bijna zonder medicatie en kan het zelf amper geloven!
Gewichtsverlies: 
12 kg
Leeftijd: 
56 jaar
Startgewicht: 
63.5 kg
Eindgewicht: 
51.5 kg
Tijdsbestek: 
3 maanden

Op 10 juni besloot ik naar een diëtiste te gaan, omdat ik al geruime tijd niet meer goed in mijn vel zat.

Ik woog 63.5 kilo toen ik naar Veronique Braet, mijn EQ3 Mentor ging. Ik ben slechts 1m 59 groot, dus vond van mezelf dat ik er redelijk zwaar uit zag. Ik zei tegen mezelf dat ik zou starten met gezonde voeding en sporten. Ik ben 56 jaar en reumapatiënt, dus leef al jaren met veel pijn. Drie maanden later, op 15 september woog ik 12 kilo minder, terwijl mijn streefgewicht 'maar' 10 kilo was.
Ik voel mij super, heb veel meer energie en bijna geen pijn meer.

De eerste twee dagen moest ik drie shakes nemen. Daarna mocht ik twee shakes per dag nemen en dat ging mij goed af, want ik vond ze erg lekker. Zelf geraakte ik ook in de ban van gezonde voeding: ik begon boeken te lezen en alles over voeding op het internet te zoeken. 

Na één maand was ik al bijna 5 kilo kwijt wat mij uiteraard stimuleerde om verder te gaan met onze aanpak rond gezonde voeding en beweging. Ik probeerde van dan af ook mijn lichaam te ontzuren alle dagen, want ik had gelezen dat dat goed was voor reumapatiënten. En inderdaad: de pijn verminderde en ik had veel meer energie. 

3 maanden later, op 15 september woog ik 12 kilo minder terwijl mijn streefgewicht 'maar' 10 kilo was. Ik voel mij super, heb veel meer energie en bijna geen pijn meer. Ik leef nu bijna zonder medicatie en zou dat nooit geloofd hebben, moest iemand mij dat voorspeld hebben drie maanden geleden! 

Ik heb me in jaren niet meer zo goed gevoelden ben zo blij dat ik de stap gezet heb en ben vastbesloten op mijn gewicht te blijven. Ik blijf dan ook gezond eten en sporten en neem nog af en toe een shake. 

Het vraagt veel wilskracht van jezelf maar samen met de steun van je Mentor lukt het je! 

Groetjes
Vivian