Zoeken

0

Siska Willems

Ik heb werkelijk anders leren eten en mijn mentor is mijn mentale stok achter de deur!
Gewichtsverlies: 
6 kg
Leeftijd: 
45 jaar
Startgewicht: 
80 kg
Eindgewicht: 
74 kg
Tijdsbestek: 
6 maanden

Dankzij de coaching van mijn mentor, het EQ3 productgamma en de gezonde maaltijden ben ik heel wat kilo's van de zwangerschap kwijt. Ik ben heel gelukkig zoals ik nu ben, want het belangrijkste is dat ik, dankzij dit Programma op mijn gewicht blijf! Ik heb werkelijk anders leren eten! Ik eet drie gezonde maaltijden per dag en laat me nooit meer verleiden met tussendoortjes! Want dat was precies mijn grootste zwakte. Dankzij mijn mentor en Equilibre3 ben ik een heel tevreden vrouw! Ik durf dit Programma dan ook aan iedereen aanbevelen!

Niet langer het JoJo effect

Mijn gewicht leek mijn hele leven op een jojo en schommelde tussen 10 kilo omhoog of dan weer 10 kilo omlaag! In 2008 woog ik 70 kilo, maar tijdens mijn zwangerschap kwam ik dat jaar maar liefst 18,8 kilo bij. Alleen, ditmaal gingen de kilo’s er bijna niet meer af, want twee jaar na de geboorte van ons dochtertje woog ik nog steeds 80 kilo. Ik besloot bijgevolg hulp te zoeken bij een diëtiste en zo kwam ik in contact met EQ3 Mentor Katrien Declercq. Dankzij haar coaching, het EQ3 Productgamma en de gezonde maaltijden weeg ik nu nog 74 kg. Minder lukt me niet, maar ik ben heel gelukkig zoals ik nu ben, want het belangrijkste is dat ik, dankzij dit programma op mijn gewicht blijf. 

Anders leren eten

Ik heb werkelijk anders leren eten! Ik eet drie gezonde maaltijden per dag en laat me nooit meer verleiden met tussendoortjes! Want dat was precies mijn grootste zwakte. Vroeger at ik erg veel tussendoortjes en bleef ik ook altijd zin in meer hebben. Mijn mentor legde me uit dat ik op die manier insulinepieken kreeg, die ervoor zorgden dat ik een onverzadigbaar gevoel had. Door dit niet langer te doen, is de ‘zin naar meer’ vanzelf verdwenen. Wanneer ik me toch eens laat gaan, neem ik gedurende een aantal dagen Equilibre3 vervangmaaltijden totdat ik weer op mijn gewicht ben. Om de twee maanden ga ik langs bij Katrien. Ze is mijn mentale stok achter de deur. Dankzij mijn mentor en EQ3 ben ik een heel tevreden vrouw! Ik durf dit programma dan ook aan iedereen aanbevelen!

62

2020_zon.png

Het is prachtig weer! Toch een kleine bemerking....  

Opgelet bij temperaturen boven 25° C:

EQ3 focus salty caramel, EQ3 focus cranberry en EQ3 fit brownie zijn temperatuur gevoelige producten.
Zeker bij extreme hitte kunnen deze beginnen smelten of plakken.

Onze distributie gebeurt niet  met gekoeld transport.
Indien U deze producten bestelt is het op eigen risico.
Wij raden U aan om bij hoge temperaturen (>25°C) hiermee rekening te houden. 

Check ook even hoe je deze producten bij jou bewaart.

En ... denk je er ook aan om voldoende te drinken!

Zonnige groet,

Het EQ3 team