Zoeken

0

Nadine Van Parys

Equilibre3 is veel meer dan diëten: je hele leven verandert.
Gewichtsverlies: 
8.6 kg
Leeftijd: 
46 jaar
Startgewicht: 
83 kg
Eindgewicht: 
74.4 kg
Tijdsbestek: 
3 maanden

Als chronisch pijnpatiënte slik ik dagelijks veel medicijnen, met als nadelig gevolg gewichtstoename van 64 naar 83 kg. Er moest wat gebeuren, maar niet op eigen houtje, gezien mjn gezondheid. Daarom zocht ik contact met de erkende diëtiste waar mijn mama ook naartoe gaat en die haar heeft geholpen om 21 kg te verliezen op een verantwoorde manier. Zelf ben ik nu 8,6 kg kwijt in drie maanden. Met het EQ3 Programma lukt het goed en gaan ik nog door. Ik voel me een stuk beter.

Door medicijngebruik kwamen er veel kilo's bij: ik ging van 64 naar 83 kg. In 2008 woog ik 64 kg. Ik ben nog maar 46 jaar en wenste zo niet verder te gaan. Dit meetresultaat was dan ook voor mij het ultieme signaal dat ik dringend hulp moest zoeken. Mijn mama was hierbij mijn grote voorbeeld, want zij gaat reeds enkele jaren naar mentor Katrien De Clercq, die werkt met het EQ3 Programma. Enkele jaren terug woog mijn moeder ruim 90 kg, maar dankzij de goede begeleiding van haar mentor en het EQ3 Productgamma, weegt ze nog slechts 69 kg. Bij haar heb ik dus van zeer dichtbij kunnen zien dat dit dieet écht werkt.

Maar Equilibre3 is veel meer dan diëten: haar leven is totaal veranderd! Wanneer we samen gaan wandelen, kan ik haar vaak niet bijhouden, zo goed is haar conditie. Sinds mijn eerste meting bij Katrien ben ik inmiddels 8,6 kg vermagerd. Persoonlijk vind ik dit op drie maanden tijd een bijzonder goed resultaat! Mijn streefgewicht is 70 kg dus ik heb nog 4,5 kg te gaan. Met mijn lieve moeder als voorbeeld en Katrien als persoonlijke begeleidster gaat mij dit ongetwijfeld lukken!

62

2020_zon.png

Het is prachtig weer! Toch een kleine bemerking....  

Opgelet bij temperaturen boven 25° C:

EQ3 focus salty caramel, EQ3 focus cranberry en EQ3 fit brownie zijn temperatuur gevoelige producten.
Zeker bij extreme hitte kunnen deze beginnen smelten of plakken.

Onze distributie gebeurt niet  met gekoeld transport.
Indien U deze producten bestelt is het op eigen risico.
Wij raden U aan om bij hoge temperaturen (>25°C) hiermee rekening te houden. 

Check ook even hoe je deze producten bij jou bewaart.

En ... denk je er ook aan om voldoende te drinken!

Zonnige groet,

Het EQ3 team