Zoeken

Kristof Herman

Dit dieet is veel makkelijker vol te houden dan elk ander dieet.
Gewichtsverlies: 
21.5 kg
Leeftijd: 
28 jaar
Startgewicht: 
138 kg
Eindgewicht: 
116.5 kg
Tijdsbestek: 
9 maanden

Als vrachtwagenchauffeur heb ik weinig regelmaat en eet ik het verkeerde op het verkeerde moment. Met een gewicht van 138,5 kg was ik veel te zwaar en kon niet lekker spelen met onze kleine dochter. Haar geboorte gaf dan ook een boost om iets te veranderen. Door het Equilibre3 programma ben ik meer gaan letten op wat ik eet en wanneer ik eet. Ik ben nu al 21,5 kg afgevallen in 9 maanden en wil nog 17 kilo kwijt. Omdat mijn zelfvertrouwen zoveel verbetert, wil ik er mee doorgaan. Aan anderen wil ik zeggen: als je het zelf wilt, doe het!

Kristof vertelt zelf ...

 

 

 

 

Ik kan weer een normale kledingzaak binnenlopen

Toen onze dochter geboren werd, betekende dat voor mij een boost om wat aan mijn zwaarlijvigheid te doen. Ik woog 138,5 kg. Met een beroep als vrachtwagenchauffeur heb je niet veel regelmaat en een je vaak het verkeerde op het verkeerde moment. Ieder dieet is moeilijk, maar het EQ3 Programma is goed vol te houden omdat je 3 maaltijden per dag mag hebben.

Ik gebruik 2 vervangmaaltijden per dag en mag daarnaast nog 1 gewone maaltijd nemen. Ook ga ik nu veel meer opletten wat en wanneer ik eet. Ik voel me al een stuk fitter en wil nog doorgaan om mijn streefgewicht van 90 kg te halen. Mijn zelfvertrouwen is toegnomen, ik kan nu al veel beter spelen met onze kleine dochter en kan weer een normale kledingzaak binnenlopen.

Ik heb ervaren dat als je het echt zelf wil, je het kan.