Zoeken

Jasmijn Tanghe

Mijn vrienden en familie geven mij mega-veel complimenten!
Gewichtsverlies: 
22 kg
Leeftijd: 
47 jaar
Startgewicht: 
99 kg
Eindgewicht: 
77 kg
Tijdsbestek: 
6 maanden

Mijn BMI zat veel te hoog! Dankzij mijn mentor Valerie  en het EQ3 Programma heb ik geleerd om meer discipline in mijn eetpatroon in te bouwen en bewust om te gaan met eetpauzes en hoeveelheden. Ik had vooropgesteld om 18 kilo te verliezen, maar weeg uiteindelijk 22 kilo minder! Ik straal en voel me beter dan ooit!  

Het EQ3 programma volgen is niet ingewikkeld of zwaar. Je leert om niet steeds met eten bezig te zijn. Ik neem twee vervangmaaltijden per dag. De bananenshake vind ik persoonlijk de lekkerste en geeft me een voldaan gevoel. De kaasrepen zijn ook erg lekker, zeker met wat rauwkost erbij! De extra drink vond ik tot slot een super product in mijn start periode, omdat het me hielp om de eetpauzes te overbruggen. Nu heb ik die behoefte niet meer en is een portie van een EQ3 shake voldoende om 4 à 6 uur te overbruggen. En 's avonds kan ik genieten van een gezonde maaltijd met voorpogestelde porties, die voor mij meer dan voldoende zijn. 

Mijn mentor Valerie is de belangrijkste factor om te slagen en vol te houden! Haar enthousiasme, correcte en duidelijke informatie en morele ondersteuning hebben mij geholpen om een nog beter resultaat te behalen dan dat we vooropgesteld hadden! En weet je? Dankzij mijn succesvol afvallen, werd ook mijn man erg enthousiast. Hij moedigt mij continu aan om mijn nieuw gewicht vol te houden en wil nu zelf ook zijn overtollige kilo's kwijt :-)

Sinds ik gestart ben met EQ3 let ik veel meer op wat ik eet en probeer ik steeds een eetpauze van minimum 4u te respecteren. Ik drink minder alcohol, eet minder suiker en probeer ook meer te bewegen. Het resultaat van mijn inspanningen vertaalt zich in de mega-complimenten die ik krijg van mijn vrienden en familie!