Zoeken

0

Jacqueline Van Hulle

Mijn hele leven draaide rond diëten. Zoals vele onder jullie vast kennen het jo jo dieet.
Gewichtsverlies: 
22 kg
Leeftijd: 
52 jaar
Startgewicht: 
82 kg
Eindgewicht: 
56 kg
Tijdsbestek: 
4 maanden

Mijn hele leven draaide rond diëten. Zoals vele onder jullie vast kennen het jo jo dieet.

Na verschillende methodes zonder succes te hebben geprobeerd dat ik dat het enige dat me nog kon helpen een operatie was. Ik ben bij diëtiste Anne Bosman terecht gekomen omdat ik uiteindelijk een sleeve gastrectomie wou laten uitvoeren. Mijn BMI zat rond de 32 a 33. Dus genoeg om actie te ondernemen.

Anne maakte tijd om te kijken wat ikzelf en mijn lichaam nodig hadden en heeft me uiteindelijk overhaalt om samen met haar de strijd tegen de kilo’s aan te gaan met EQ3.

Ik heb nog geen moment spijt gehad. In het begin dacht ik  4 vervangmaaltijden? Dat hou ik nog geen 2 dagen vol, maar uiteindelijk zijn het er al bijna 3 maanden. Op dit moment neem ik nog steeds 4 vervangmaaltijden, omdat ik dit het gemakkelijkste vind. En ze zijn dan ook nog eens super lekker. Ik voel mij super fit en gezond en het mooiste daaraan, ik heb geen honger. Mijn favoriete producten? Moeilijk om er maar ééntje uit te kiezen. Momenteel combineer ik de EQ3 fit kaas met sla, komkommer, andere groentjes, zelfgemaakte dressing etc...heerlijk

Want sinds ik ermee begonnen ben, let ik ook veel meer op ingrediënten vermeld op de verpakkingen. Dit is ondertussen een reflex geworden. Een beter resultaat dan wat ik er van verwacht had toen ik er aan begon.

Mijn streefdoel is bijna in zicht en ik ben nog steeds super gemotiveerd!

Anne Bosman ik ben zeer blij dat u mij heeft kunnen overtuigen met dit dieet te beginnen. Dank je voor jou openheid, stimulans en enthousiasme.