Zoeken

Greet van Neyghem

Ik kreeg heel deskundige uitleg.
Gewichtsverlies: 
24 kg
Leeftijd: 
55 jaar
Tijdsbestek: 
8 maanden

Begeleiding door een erkende diëtiste is de sleutel voor succes: ze stelde mijn persoonlijk schema op en twee dingen moest ik alvast onthouden: mijn eeturen respecteren en een zeer gevarieerde voeding opnemen. Eerst ging ik elke 14-dagen bij haar op bezoek en boekte elke keer een positief resultaat! Bij elke sessie gaf ze me informatie over hoe mijn lichaam werkt, wat het eenvoudiger maakte om het EQ3 Programma te volgen. Ze spoorde me ook aan om meer te gaan bewegen en gaf me hierbij de nodige raad. Ook kreeg ik vele tips en nog meer antwoorden op al mijn vragen. Ze gaf me zelfs complimentjes, wat ik helemaal leuk vond! Sinds twee maanden ben ik op mijn streefgewicht (ik was 20 kilo bijgekomen) en ik heb me voorgenomen op 6-wekelijkse basis bij Patricia langs te blijven gaan, gewoon als controle voor mijzelf.

Voor ik Equilibre3 leerde kennen, probeerde ik reeds vele diëten uit: Weight Watchers, soepdieet, overleven op fruit, enzovoort. Dit lukte me steeds aardig, maar met een tijdelijk resultaat, waardoor het gekende jojo-effect de kop opstak.

De laatste tijd, voelde ik mij echt niet goed meer in mijn vel. Ik had geen zin om nog iets te kopen en de spiegel was mijn grootste vijand. Ik was 20 kilo bijgekomen en voelde mij lelijk. Maar in mei 2011 kwam daar verandering in. Via een vriendin kwam ik namelijk in contact met een heel lieve diëtiste, die met het EQ3 Programma werkt. Met de moed der wanhoop en na snel nog wat te snoepen, ging ik naar mijn eerste afspraak. Ik werd er op een hele fijne manier ontvangen. Patricia Tolleneer forceerde niets en luisterde heel aandachtig naar mij. Ze gaf me een aangename gevoel alsof het de eerste keer was dat ze dergelijk verhaal hoorde, ondanks dat ik wel wist dat ze soortgelijke verhalen al 1000 keren zou gehoord hebben. Daarna was het haar beurt om te praten.

Ze gaf me een zeer volledige en deskundige uitleg over het EQ3 Programma. Ik was erg blij én verrast tegelijkertijd dat ik nog zoveel mocht eten. Mijn mentor stelde mijn persoonlijk schema op en twee dingen moest ik alvast onthouden: mijn eeturen respecteren en een zeer gevarieerde voeding opnemen. Gedurende de eerste twee maanden ging ik elke 14-dagen bij haar op bezoek en boekte elke keer een positief resultaat! Bij elke sessie gaf ze me informatie over hoe mijn lichaam werkt, wat het eenvoudiger maakte om het programma te volgen. Ze spoorde me ook aan om meer te gaan bewegen en gaf me hierbij de nodige raad. Bovendien kreeg ik vele tips en nog meer antwoorden op al mijn vragen. Ze gaf me zelfs complimentjes, wat ik helemaal leuk vond!

Sinds twee maanden ben ik op mijn streefgewicht en ik heb me voorgenomen op 6-wekelijkse basis bij Patricia langs te blijven gaan, gewoon als controle voor mijzelf. Langs de andere kant, geef ik gerust ook toe dat het niet altijd gemakkelijk is geweest, maar doordat je weet dat je altijd bij je mentor kan aankloppen, lukt het om het vol te houden. Vanuit mijn eigen ervaring heb ik al een aantal vrienden en collega’s aangespoord om het Equilibre3 Programma te volgen. En zij die ervoor gegaan zijn, motiveer ik ook als het bij hen wat minder gaat. Denk dus nooit dat het té laat is of dat het bij jou niet zou lukken, want in dit Programma sta je’r niet alleen voor. Dankzij mijn mentor en Equilibre3 voel ik mij weer goed in mijn vel, zijn mijn echtgenoot en kids ook heel blij voor mij, doe ik opnieuw een beetje aan sport, trek ik weer wat leukere kleren aan en hou ik terug van shoppen! Ik zou het bijna niet durven zeggen, maar ik doe het toch: dit is een succesverhaal!

Hopelijk durf jij nu ook de stap te zetten, ik weet zeker dat je er je voordeel uithaalt...Succes!