Zoeken

Dirk Rotsaert

Het gemakkelijke aan dit dieet is dat je nooit honger hebt!
Gewichtsverlies: 
30.5 kg
Startgewicht: 
111.7 kg
Eindgewicht: 
81.4 kg
Tijdsbestek: 
3 maanden

Ik heb de stap naar een diëtiste gezet, omdat ik me niet goed meer in mijn vel voelde. Bovendien ondervond ik reeds gezondheidsproblemen omwille van mijn overgewicht. Op het moment dat ik bij EQ3 Mentor Valerie Cogghe aanklopte, woog ik 111,7 kilo. We maakten samen een plan op en ik stelde een streefgewicht van 85 kilo voorop. Ondertussen zijn we drie maanden verder en is er bijna 20 kilo af en is mijn buikomtrek met 22cm verminderd

Onlangs liet mentor Valerie  ons enthousiast weten dat Dirk inmiddels 11 maand bezig is en dat zijn eetpatroon ondertussen volledig bestaat uit "gewone" zelf samengestelde maaltijden. Hij is in totaal 30.5 kg kwijt en houdt vol! Knappe prestatie dus! 

In januari 2017 krijgen we wederon een enthousiast bericht: Even Dirk in de kijker plaatsen! Proficiat Dirk met het nog steeds volhouden van je strijd tegen de kilo's. Dirk behoudt reeds zeer lang zijn gewicht. Gewicht verliezen is 1 maar gewichtsstabilisatie gedurende een jaar is TOP!
 

De eerste twee dagen waren eigenlijk het zwaarst. Daarna heb je "de klik" gemaakt en gaat het veel beter. Wat zo goed is aan het EQ3 Programma is dat je nooit honger hebt en echt nog wel voldoende mag eten. De EQ3 extra drink helpt ook echt om de tijd tussen twee maaltijden te overbruggen. De lekkerste shakes vind ik de EQ3 Plus Cappuccino, Banaan, Bosvruchten en Chocolade.

Valerie staat steeds voor me klaar en ik mag haar altijd bellen om raad te vragen. Elke keer als ik bij haar op consultatie ben, stap ik weer extra gemotiveerd buiten en ben ik vastbesloten om het vol te houden.

Ik voel me veel beter nu: ik heb veel meer energie en ook mijn gezondheid is er op vooruit gegaan. Vanuit mijn vriendenkring, maar ook op het werk krijg ik leuke en positieve reacties wat me uiteraard nog veel blijer maakt! Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik dankzij de steun van mijn EQ3 Mentor mij streefgewicht zal bereiken!