Zoeken

Dimitri De Ridder

EQ3: een formule die ik lang kan volhouden!
Gewichtsverlies: 
9 kg
Startgewicht: 
123.8 kg
Eindgewicht: 
115 kg
Tijdsbestek: 
4 maanden

Als jonge papa vind ik het belangrijk om te kunnen ravotten met mijn kinderen.  In 4 maanden ben ik reeds 9kg kwijt. Ik doe het op mijn tempo en dat voelt goed.

Toen mijn vrouw bevallen was van ons tweede kindje, zei ze me dat ze op dieet wilde gaan. Dit was voor mij de trigger om ook te starten en met haar mee te doen. Ook ik wilde mijn overtollige kilo's kwijt en graag van 124 kg naar een gewicht onder de 100kg gaan. We namen contact op met een EQ3 mentor en maakten samen een eerste afspraak.

Ik ben sinds februari bezig met het EQ3 Programma en verloor reeds 9 kilo. Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam en het is goed dat ik iemand heb die mij coacht en controleert. Daarom werkt dit voor mij. Ik neem 2x per dag een EQ3 vervangmaaltijd, behalve in de weekends dat ik niet werk. Mijn favoriet product is de EQ3 fit reep peanut crunch

Ik doe het op mijn tempo en dat voelt heel goed! Er is geen druk om snel te vermageren en ik kan blijven genieten van lekker eten. Wat mij betreft, is dit een formule die ik lang kan volhouden! En wat helemaal super is, is dat mijn oude broeken opnieuw passen!