Overslaan en naar de inhoud gaan
Topmenu
Voor diëtisten
Medical devices
Contact
Over ons
Zoeken
0
Gebruikersmenu
Inloggen
Hoofdnavigatie
Aanpak
EQ3 mentoren
EQ3 metingen
EQ3 maaltijden
EQ3 traject
Wat zegt de wetenschap
Vind je EQ3 mentor
EQ3 gamma
Recepten
Ervaringen
FAQ
0
Gebruikersmenu
Inloggen
Menu
sluit menu
Hoofdnavigatie
Aanpak
Vind je EQ3 mentor
EQ3 gamma
Recepten
Ervaringen
FAQ
Topmenu
Voor diëtisten
Medical devices
Contact
Over ons
Kruimelpad
Home
Recepten
Yoghurtdipsaus
Alle recepten
Vorige
Volgende
Yoghurtdipsaus
Type gerecht
bijgerecht
Bereidingstijd:
10 - 20 min
Soort
vis
Aantal personen:
1
Ingrediënten
Groenten & fruit
0,5 lente-uitje of bosuitje - 10 g zongedroogde tomaatjes - 1 teentje knoflook - een beetje peterselie of enkele takjes bladpeterselie
Zetmeel
Eiwitten
20 g tonijn (in blik) in eigen nat - 50 g magere natuuryoghurt
Extra
een snuifje zout - een snuifje peper - een snuifje paprikapoeder
Menu suggestie
Aperitief:
groenteboeket
met deze yoghurtdipsaus
Voorgerecht:
venusschelpen met courgette
Hoofdgerecht:
kalkoenrollade met pesto van rucola, aardappellauriersaté en een frisse salade
Nagerecht:
Rode neusjes beurs
Bron
EQ3 Feestmenu 2015