Surf & Turf appel met scampi en Gandaham

Type gerecht
lunch
hoofdgerecht
Bereidingstijd:
30 - 40 min
Calorieën:
600kcal
Soort
vis
vlees/gevogelte
EQ3 equivalenten:
6.00
Aantal personen:
4
Ingrediënten
Groenten & fruit4 kleine Jonagold appels - 1 courgette (in blokjes gesneden) - 2 stronkjes witloof (in stukjes gesneden) - 1 fijngesnipperde sjalot - gehakte verse peterselie - fijngehakte dille
Zetmeel240 g roerbakmie
Eiwitten200 g gepelde en ontdarmde scampi’s - 100 g extra belegen kaas (type Brugge Oud in fijne blokjes gesneden) - 200 g Gandaham (in blokjes) - 100 ml lichte room (8%)
Vetstoffen2 eetlepels kokosolie
Extravloeibare honing, kruidenzout
Tips

Tip: de andere helft van de appelbolletjes kan je gebruiken voor een licht dessertje: bedruppel ze met citroensap en steek ze op een stokje samen met stukjes meloen, peer en sinaasappel.

Bron

A.Vogel Recepten