Appel & rode biet ravioli met zachte geitenkaas

Type gerecht
voorgerecht
Bereidingstijd:
10 - 20 min
Soort
vegetarisch
feestrecepten
Aantal personen:
2
Ingrediënten
Groenten & fruit1 fris zure appel ( Cox, Braeburn) - 1 grote gekookte rode biet - sap van 1 citroen - enkele takjes verse bieslook - 1 vers lente-uitje
Eiwitten50 g zachte geitenkaas - 1 eetlepel zonnebloempitten
Vetstoffen1 koffielepel olijfolie of notenolie
Extraenkele druppels balsamico azijn
Menu suggestie
  • Verwarm de antikleefpan en laat hierin de zonnebloempitten kleuren. Voeg op het laatste de appel- en rode bieten blokjes toe en meng alles goed onder elkaar.
  • Druppel over elke ravioli een beetje balsamico azijn.
  • Versier het bord met de blokjes en de zonnebloempitten.
Bron

EQ3 recept